29 Μαρτίου, 2024

Select your Top Menu from wp menus

«Εν δράσει 2018»: Μουσική βραδιά με τους «Thάlos Quintet»

Μουσική βραδιά με τους «Thάlos Quintet»παρουσίαστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενορία εν δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018.

Το συγκρότημα «Thάlos Quintet» είναι μία παρέα με κύριο σκοπό την έκφραση και συνάμα τη δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων οι οποίες θα μείνουν αποτυπωμένες στον χρόνο σαν ένα επιστέγασμα αυτής της δυνατής φιλίας.

Κάθε νέα δημιουργία ξεκινά όπως το μικρό βλασταράκι (θάλος) το οποίο μέσα από τις κατάλληλες συνθήκες και την περιποίηση που υφίσταται μπορεί εντέλει να γίνει ολόκληρο δένδρο.

Έτσι, λοιπόν, αυτή η συνάθροιση των πέντε μουσικών δρα ψυχοθεραπευτικά με όχημα κάθε φορά την καλή διάθεση, το γέλιο και κυρίως την καλή παρέα η οποία δημιουργεί τον βασικό κορμό της μουσικής του σχήματος. Αβίαστα, χωρίς άγχος και πίεση. Με ήχο ζωντανό, χωρίς «φινίρισμα».

Την ψυχή σου άλλωστε δεν τη «φτιασιδώνεις», απλά την καταθέτεις απλόχερα…

Το «Thάlos Quintet» αποτελείται από τους: Μάνο Σύριο: τραγούδι, • Νεκτάριο Σταματέλο: νέυ, • Στέφανο Δορμπαράκη: κανονάκι, • Αλέξανδρο Καψοκαβάδη: κιθάρα, • Κώστα Καλατζή: κρουστά.

Νεκτάριος Σταματέλος
Μάνος Σύριος
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης
Κώστας Καλατζής

 

Στέφανος Δορμπαράκης

 

Related posts