27 Απριλίου, 2024

Select your Top Menu from wp menus

«Εν δράσει 2017»: Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, το ταχύρυθμο Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας, συνολικής διάρκειας 7 ωρών.

Το Σεμινάριο, διοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας Πειραιώς με σκοπό την επιμόρφωση Διευθυντών Χορωδιών και ιδιαίτερα νέων που σκοπεύουν να στελεχώσουν Χορωδίες από την υπεύθυνη θέση του Διευθυντού.

Την ευθύνη και την διδασκαλία του Σεμιναρίου, είχε ο κ. Δημήτριος Κανάρης, επί 40ετία διευθυντής της περίφημης Χορωδίας Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου I. Μητροπόλεως Νικαίας και πολλών άλλων χορωδιών, με συνεργάτες διακεκριμένους μουσικούς Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Μουσικής.

κ. Δημήτριος Κανάρης

Το Σεμινάριο ήταν θεματικού χαρακτήρα, αφιερωμένο στη μελέτη έργων κυρίως Κλασσικής Περιόδου (Μπαχ, Χάυδν, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Τσαϊκόφσκι), καθώς και έργα Βυζαντινής, έντεχνης ξένης και ελληνικής μουσικής.

Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος καθημερινών δράσεων και εκδηλώσεων, με τον γενικό τίτλο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», που διοργανώνει για 6η συνεχή  χρονιά, η Ενορία της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Related posts