Δεκέμβριος 09, 2019

Select your Top Menu from wp menus

«Εν δράσει 2013»: Η επίσημη έναρξη του φετινού προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» (video)

Με την τέλεση του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα «Ενορία ένα δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Μαζί έγιναν και τα εγκαίνια των φετεινών συναντήσεων του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς με κεντρικό θέμα: «Διάλογοι με επίκεντρο την κρίση».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς καθώς και το πολυσήμαντο ποιμαντικό έργο που επιτελείται στην Ενορία της Ευαγγελίστριας συγχαίροντας όλους για το προτοποριακό πρόγραμμα «Ενορία εν δράσει…» προς όφελος του λαού μας.

Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος, ο Βουλευτής κ. Μελάς, ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας κ. Μηλιαράκης, η ομ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου κ. Μερόπη Σπυροπούλου καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε και τις δύο αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας.

Ακολούθησε η συζήτηση με επίκεντρο την κρίση που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς με εισηγητές τους: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και τον κ. Γεώργιο Καραμπελιά, Συγγραφέα και εκδότη του περιοδικού ΑΡΔΗΝ. Συντόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς κ. Παναγιώτης Χαρατζόπουλος, Φυσικός Mcs.

Related posts